Tentang Aku

These profiles always get hard…how exactly do you sit
back and judge yourself?? I think im funny and outgoing
nothing embarrasses me too much I’d like to be somewhat
eccentric however i think most people would just view me as
classic with an occasional goofy t-shirt. I live on my own
and am not always the cleanest, ill admit to it but im
working really hard on it!i like to have a great time in
whatever i do but also like to relax in my sweats at home.

16 Responses to Tentang Aku

  1. Indra says:

    Mas…
    Mau nanya dong tentang Internet Sharing di Linux..apakah semua perintah itu bisa jalan di linux suse 10.0, karena saat ini saya sangat bingung dengan LAN yang saya buat.
    Bisa ping ke gateway, tapi ga bisa browsing ? sudah di oprek-oprek komputer yang tidak bisa browsing. Padahal cuma 2 unit yang ga bisa browsing, sisanya 30 unit bisa.
    tks

  2. tricare jobs says:

    tricare jobs

    SomegifttoME 411185 Variants of tricare jobs.

  3. 7360 nokia says:

    7360 nokia

    Good information source for 7360 nokia.

  4. mas tlng kirimim dong cara sharing internet di linux, saya pakai linux debian. tlng ya mas. kasihan teman-tema saya ga bisa main internet.

  5. cheap worldwide travel insurance

    Title of cheap worldwide travel insurance

  6. health insurance pennsylvania quote

    This site is about health insurance pennsylvania quote.

  7. none there were

    ka-ka-sh-ka 1950158 none there were intro article

  8. mature women cumming

    ka-ka-sh-ka 1950158 News about mature women cumming.

  9. pornstar creampie

    ka-ka-sh-ka 1950158 Info about pornstar creampie.

  10. mature amateur wife sex galleries

    ka-ka-sh-ka 1950158 Value information about mature amateur wife sex galleries

  11. Irfan SK-1 says:

    Bg Tolong kasih tau dong gmn untk setting HTTP di internet & tmp- 2 yng lainnya seperti yngb ada di PS2 skrng khan udh ada yang kyk gt? please ya bg……..
    sblmnya Thank’s ya bg ats pebritahuannya.

  12. widyaperwira says:

    Pak, thx banget, banyak info yang aku dapet dari sini, sekalian ijin buat naroh link blog anda di blog ku ya!šŸ˜€

  13. riz3via says:

    wah, baru tau lok pak aris punya blog…

    isinya mantap pak,, banyak info tentang IT terutama jaringan…

    ditambahin artikel programming pasti bakal lebih yahuudd…

    sukses terus buat pak aris…

  14. tegar says:

    pak, kok blognya nggak pernah diupdate lg gmn?

  15. hery says:

    pak aris, ternyata ngeblog juga ta… heehehehe….

    makasih pak, sudah ngajari RPL lanjut di kuliah saya…. salut buat pak aris, kalo ngajar keren banget.. hehehe….

    eh ya, minta ijin materi2 RPL dari bapak saya share di blog saya….

    makasih….

  16. solah says:

    woi aku suka ni thank pa aris by: kotru nak uika

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: